Verplichte aangifte telewerk: wij hebben de oplossing voor u

Vanaf 1 april moet elke werkgever maandelijks aan het RSZ melden hoeveel personen binnen het bedrijf zelf aan het werk zijn én  hoeveel personen bij het bedrijf werken met een functie die niet verenigbaar is met telewerk.

Hoe kan primion Benelux u helpen om aan deze meldingsplicht te voldoen? 

prime Time, primion Benelux’s software voor tijdregistratie, biedt een eenvoudige oplossing om de rapportering van de aanwezige werknemers en de aangifte van ‘niet-telewerkbare’ functies te automatiseren. U kunt in prime Time namelijk voor elke werknemer aangeven of die al dan niet een ‘telewerkbare functie’ uitoefent. U kunt dit vervolgens ook makkelijk opzoeken en rapporteren. Op die manier voldoet u zonder bijkomende inspanningen aan de meldingsplicht.

Hoe kan primion Benelux u helpen om het aantal mensen op kantoor onder controle te houden?

Terwijl werken op kantoor vroeger de standaard was, en telewerk de uitzondering, heeft COVID-19 de principes nu gewijzigd. Thuiswerken is het nieuwe normaal voor heel wat medewerkers. Met een aanvraag- en goedkeuringsprocedure voor een nieuwe code ‘kantoorwerk’ kunt u het aantal aanwezigen op kantoor onder controle houden zodat social distancing gegarandeerd blijft. 

Via de teamplanningkan iedere medewerker perfect opvolgen hoeveel collega’s al kantoorwerk aangevraagd hebben. Deze functie vormt bovendien een goed startpunt voor contact tracing bij eventuele besmettingen.

Bij telewerk horen mogelijk ook aangepaste rekenregels. Geen kerntijden? Aangepaste toeslagen? Gewijzigde pauzes? Of misschien moet u de werkuren aanpassen om social distance te garanderen? Wat uw situatie ook is: we maken tijdelijke en specifieke telewerkroosters of werkplannen voor een vlotte verwerking.

Interesse in deze functionaliteiten?

In slechts vier eenvoudige stappen helpen we u op weg:

  • Laat ons iets weten via dispatch@primion.be of +32 3 3129230. 
  • We maken een afspraak met u via onze GET More-dienstverlening.
  • Nadat we weten welke functionaliteiten u wenst, activeren we die voor u.
  • U ontvangt van ons een bevestiging die aangeeft wanneer u de nieuwe functionaliteiten kunt gebruiken.
to top
close