Toegangscontrole

De huisgemaakte software van primion Benelux staat garant voor vijf generaties innovatie in beveiliging. Je eigendommen zijn veilig met onze oplossingen. In al die jaren hebben duizenden, voornamelijk grote klanten hun vertrouwen in ons gesteld. Belangrijke partijen in alle denkbare sectoren. Industrie, de overheid, de gezondheidszorg, banken, logistiek… Kortom: de kans is zeer groot dat je, zonder dat je het door had, al eens in aanraking bent gekomen met een toegangscontrolesysteem van primion Benelux.

We kunnen elke situatie aan, afhankelijk van je wensen. Van alleen een kast of locker tot toegang tot (afzonderlijke) zones, zoals een bouwwerf of inkom. Allemaal met een ‘druppel’, telefoon, handzwaai, badge aan een keycord of andere identificatiemogelijkheden. Wij regelen een veilige toegangscontrole voor bezoekers en medewerkers in het hele bedrijf.

Wanneer er sprake is van situaties waarin een hoge mate van veiligheid moet worden gegarandeerd, kunnen wij hierin voorzien. Strenge richtlijnen en zwaardere beveiligingsprotocollen (voor bijvoorbeeld chemische bedrijven of kerncentrales) gaan hand-in-hand met de uitzonderlijke veiligheid die primion Benelux kan bieden. Met tweestapsverificatie (dus niet alleen toegang met een zogeheten druppel, maar in combinatie met biometrische gegevens, bijvoorbeeld) blijven ongewenste gasten in alle scenario’s buiten iedere deur.

Met onze software prime Webaccess hou je het overzicht over de toegang tot bijvoorbeeld deuren, slagbomen, draaihekken, sluizen, liften of rolluiken. Daarnaast kun je toegangsrechten tijd- en locatiegebonden maken, en eenvoudig autorisaties toewijzen. Heeft alleen je personeel toegang, of ook gasten? Uiteraard wordt alles geregistreerd en gedocumenteerd, ook wanneer er pogingen tot ongewenste toegang worden ondernomen. Beveiliging op alle niveaus: met primion Benelux heb je alles onder controle.


Klanten aan het woord over primion Benelux

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top
close

Contacteer ons