Security management

Met de totaaloplossingen van primion Benelux is je bedrijfsbeveiliging aan het goede adres voor security management. Met prime security management (ook wel psm genoemd) leveren we de beste middelen, zodat jouw beveiligingsteam dag en nacht de veiligheid van je bedrijf kan garanderen. Of het nu gaat om inbraak- of brandbeveiliging: onze producten zijn onderdeel van een totale beveiliging van je bedrijf of bedrijfspand.

Primion Benelux levert steeds meer geïntegreerde beveiligingsoplossingen, al dan niet vanuit de cloud, om het beheer van al deze toepassingen te vereenvoudigen en de functionaliteit te verbeteren. Zo kan je alarminformatie van brandcentrales, inbraakcentrales, de perimetercontrole, CCTV-systemen en toegangscontrole slim coördineren vanuit één gebruikersinterface.

Met die ene interface worden alle systemen voor je mensen van de security overzichtelijk in beeld gebracht. Wij integreren bestaande oplossingen van verschillende leveranciers op één platform, waardoor de afhandeling, verwerking, rapportering en evaluatie eenvoudig plaats kunnen vinden.

Onze software is te gebruiken met elke bestaande veiligheidsleverancier. Ook als je nog zoekende bent naar gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven hebben wij onze partners. psm: de beste beveiligingsoplossing voor de zakelijke markt.


 • Perimeter beveiliging

  Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd.

  Inbraakbeveiliging

  Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben.

 • Visualisaties van toegangspunten

  Onze software legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend.

 • Camerabewaking / CCTV

  Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt.


Klanten aan het woord over primion Benelux

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top
close

Contacteer ons