Ontvangst bezoekers & contractors

Met prime Visit is je bezoekersbeheer in optimale vorm. De ontvangst en de bezoekersregistratie zijn daar een belangrijk onderdeel van. Gasten melden zich vooraf aan via een website, of kunnen op locatie via een scherm, kiosk of zuil zichzelf aanmelden. Prime Visit heeft als doel om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om een bezoek te brengen aan je bedrijf, met zo min mogelijk mankracht.

In de wereld van het hybride werken gaat het niet alleen om het ontvangen van bezoekers in je bedrijf, maar ook om het optimaal toegang verlenen aan bijvoorbeeld losse medewerkers, aannemers of leveranciers. Ook zij kunnen zich eenvoudig vooraf registreren in het systeem, waarna het daadwerkelijke bezoek sneller kan beginnen en ze gemakkelijk door kunnen lopen naar de plaats van bestemming. Vlot, veilig en vertrouwd. Een optimaal overzicht in je gastenstromen, zonder het gevoel te geven barricades op te werpen.


  • Integratie met toegangscontrole

    Het registreren en identificeren gaat bijvoorbeeld met behulp van een persoonlijke QR-code, een paspoort of identiteitskaart, die moet worden overhandigd aan de ingang van het bedrijf, kantoor of gebouw.

  • Software voor modern bezoekersbeheer

    Met behulp van de moderne software prime Visit voor bezoekersbeheer kunt u bezoekers in uw bedrijf makkelijk en snel registreren en deze gegevens beheren.

to top
close

Contacteer ons