Personeelsplanning

Personeelsplanning: het is onvermijdelijk, maar wat zou het mooi zijn als het sneller en efficiënter kon. Met prime Plan, de personeelsplanning-software van primion Benelux, zet je in een mum van tijd een bedrijfsplanning op. Een systeem waarin het werkrooster van alle medewerkers eenvoudig kan worden ingepland. Een personeelsplanning maken was nog nooit zo simpel!

Maar het gaat niet alleen om het plannen van personeel. Met primion Benelux kun je ook invullen welke taken er uitgevoerd dienen te worden. Primion Benelux levert een slimme app én software die beide componenten, een personeelsplanning én de to do-list, naadloos met elkaar verbinden en een strategische bedrijfsplanning opleveren. Uniek! Deze ideale personeelsadministratie maakt dus meer dan alleen maar een personeelsplan. Vanuit andere pakketten zien we bijvoorbeeld of er een grotere of kleinere vraag wordt verwacht, wat zich automatisch vertaalt naar een andere bezettingsbehoefte dan normaal. Inplannen vanuit behoefte, niet vanuit de onderbuik, en op een eerlijke manier voor iedereen. Laat het aan ons over: Primion Benelux ontzorgt en neemt werk uit handen, waardoor jij je weer op andere zaken kunt focussen!

prime Suite
Personeelsplanning (prime Plan) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite en een toevoeging aan onze tijdregistratie. Kies je voor het complete gemak? Ga dan voor prime: personeelsplanning (prime Plan), tijdregistratie (prime Time) en urenregistratie (prime Cost). Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn naadloos op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen.

prime Plan: de personeelsplanningstool van de Benelux


Klanten aan het woord over primion Benelux

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top
close

Contacteer ons