Tijdregistratie

Primion Benelux biedt de optimale systemen voor tijdregistratie van je personeel. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij intussen een tijdregistratiesysteem van de vierde generatie. Hoeveel medewerkers je bedrijf ook telt, bij primion Benelux zorgen we voor de geschikte oplossingen met hardware en software. Of het nu gaat om honderd of tienduizenden werknemers, hun tijdregistratie is in de juiste handen.

Gebruiksgemak is het toverwoord. Professioneel, flexibel en intuïtief: iedereen kan onze systemen gebruiken, in alle denkbare sectoren. Van handel en industrie tot de zorg en van overheden tot logistiek, met primion Benelux krijg je een complete oplossing voor de optimale registratie van de werkuren voor je administratie.

prime Suite
Tijdregistratie (prime Time) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite. Kies je voor het complete gemak? Ga dan voor prime: tijdregistratie (prime Time), personeelsplanning (prime Plan) en urenregistratie (prime Cost). Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn naadloos op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen.

prime Time: de tijdregistratie tool voor de Benelux

Moderne tijdregistratie voor toekomstgerichte bedrijven en instellingen

Talrijke gerenommeerde bedrijven en instellingen hebben de voordelen van onze innovatieve software voor arbeidstijdregistratie al erkend.
De referentielijst van primion Benelux omvat ongeveer 5.000 klanten wereldwijd en meer dan 10.000 installaties, waaronder internationale ondernemingen zoals DB Schenker France, de Telenor Group Noorwegen, het arbeidsbureau, Deutsche Telekom, Fraport Frankfurt, maar ook de Duitse strijdkrachten, de British School of Brussels, het universitair ziekenhuis Hamburg, de universiteit van Graz en nog veel meer uit alle sectoren.


Klanten aan het woord over primion Benelux

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close