Tijdregistratie

Wat is tijdregistratie?

Tijdregistratie is de systematische methode om werktijden vast te leggen en te beheren binnen een organisatie. Het omvat het nauwkeurig registreren van de uren die medewerkers aan verschillende taken en projecten besteden. Het biedt inzicht in hoe arbeidstijd wordt verdeeld en stelt je in staat om de efficiëntie van je bedrijf te analyseren, workflows te optimaliseren en productiviteit te verhogen. Tijdregistratie is meer dan een eenvoudige klok-in-klok-uit; het is een essentieel instrument voor strategisch personeelsbeheer en operationele optimalisatie.

Waarom tijdregistratie?

Tijdregistratie is waardevol om verschillende redenen. Allereerst biedt het een gedetailleerd inzicht in hoe de tijd binnen een bedrijf wordt besteed. Dit inzicht is cruciaal voor het optimaliseren van processen, het plannen van projecten en het beheren van middelen.

Door tijdregistratie kunnen bedrijven:

  • Efficiëntie verbeteren
  • Projecten beter beheren
  • Kosten effectief beheersen
  • Compliance waarborgen

Tijdregistratie van Primion

Bij Primion begrijpen we de waarde van tijd als een kostbaar goed. Onze tijdregistratiesoftware biedt geavanceerde oplossingen waarmee organisaties werktijden nauwkeurig kunnen vastleggen en beheren. Samen met onze tijdregistratie hardware en integraties bieden we bij Primion dé totaal oplossing aan die jij zoekt.

Met Primion kun je rekenen op nauwkeurigheid, efficiëntie en flexibiliteit. Elimineer fouten en vereenvoudig het beheer van werktijden met onze schaalbare oplossing die kan meegroeien met de noden van je organisatie.

 

prime Suite
Tijdregistratie (prime Time) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite. Kies je voor het complete gemak? Ga dan voor prime: tijdregistratie (prime Time), personeelsplanning (prime Plan) en urenregistratie (prime Cost). Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn naadloos op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen.

prime Time: de tijdregistratie tool voor de Benelux

Moderne tijdregistratie voor toekomstgerichte bedrijven en instellingen

Talrijke gerenommeerde bedrijven en instellingen hebben de voordelen van onze innovatieve software voor arbeidstijdregistratie al erkend.
De referentielijst van primion Benelux omvat ongeveer 5.000 klanten wereldwijd en meer dan 10.000 installaties, waaronder internationale ondernemingen zoals DB Schenker France, de Telenor Group Noorwegen, het arbeidsbureau, Deutsche Telekom, Fraport Frankfurt, maar ook de Duitse strijdkrachten, de British School of Brussels, het universitair ziekenhuis Hamburg, de universiteit van Graz en nog veel meer uit alle sectoren.

Klanten aan het woord over primion Benelux

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top
close

Contacteer ons