Bezoekersregistratie

We zien bij primion Benelux vaak de wens om naast toegangscontrole ook een registratie bij te houden van de bezoekers. Daarom leveren we de optimale vorm van bezoekersregistratie voor bedrijven, die bovendien ook nog te combineren is met toegangscontrole.

Maak kennis met prime Visit: ons ideale systeem voor bezoekersbeheer. Een digitaal systeem met bezoekersregistratie, waardoor gasten van je bedrijf zich vooraf of ter plekke kunnen aanmelden. Door de bezoekers vooraf op de hoogte te stellen van belangrijke zaken (de route in een gebouw, parkeergelegenheid, het gebruik van bepaalde ruimtes, het aanmelden bij systemen of het doorgeven van QR- of toegangscodes), nemen we werk uit handen van de aanwezige medewerkers. Ook het verlenen van toegangsrechten aan bezoekers kan op deze manier automatisch worden opgepakt. Zo kunnen de receptionist en de bewaker zich blijven focussen op hun gewone werkzaamheden.

Met de bezoekersregistratie van primion Benelux hou je eenvoudig verschillende stromen mensen uit elkaar. Er kunnen rapportages worden opgesteld: hoeveel dagbezoekers waren er? Welke aannemers zijn er de komende tijd? Welke leveranciers mogen even naar binnen om hun lading te lossen? Wat in het verleden met meerdere medewerkers zou moeten worden opgelost, gaat nu geautomatiseerd, waardoor er ook daar weer ruimte overblijft.


  • Ontvangst bezoekers & contractors

    Gasten melden zich vooraf aan via een website, of kunnen op locatie via een scherm, kiosk of zuil zichzelf aanmelden.

  • Integratie met toegangscontrole

    Het registreren en identificeren gaat bijvoorbeeld met behulp van een persoonlijke QR-code, een paspoort of identiteitskaart, die moet worden overhandigd aan de ingang van het bedrijf, kantoor of gebouw.

  • Software voor modern bezoekersbeheer

    Met behulp van de moderne software prime Visit voor bezoekersbeheer kun je bezoekers in jullie bedrijf makkelijk en snel registreren en deze gegevens beheren.


Klanten aan het woord over primion Benelux

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top
close

Contacteer ons