Mobiele tijdregistratie

prime Mobile

De klassieke registratie van gewerkte uren gebeurde ooit via een kastje aan de muur met prikkaarten. Maar vandaag de dag zet primion Benelux in op de mobiele variant: prime Mobile. Met een handige app voor personeel om de tijdregistratie uit te voeren! Gewoon op de smartphone of tablet, met de prime Mobile-app. Met dezelfde handige functionaliteiten die je van ons gewend bent, zoals aan- en afwezigheid registeren, de planning checken, roosters wisselen, premies aanvragen of verlof regelen. Deze tijdregistratie kan overal worden gebruikt om de uren bij te houden: op de werkvloer, thuis of onderweg. Rechtstreeks verbonden met jullie systemen, razendsnel én veilig. prime Mobile ondersteunt de workflow aan beide kanten.

Daarnaast is prime Mobile ook ideaal te combineren met de klassieke vaste terminals. Werknemers kunnen bijvoorbeeld direct aangeven dat ze op (een bepaalde plek op) kantoor komen werken, wat in een tijdperk van steeds meer hybride werken handig is. Of ze kunnen zien of hun leidinggevende een verzoek tot bijvoorbeeld shiftwissel of vakantie heeft goedgekeurd. Kortom: mobiele tijdregistratie geeft een optimale workflow on the go.

<link rel="stylesheet" href="https://js-eu1.hscta.com/embeddable_cta_placeholder_v1.css">

<picture> <source srcset="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==" media="(max-width: 480px)" /> Ebook Graag een demo? Ontdek de mogelijkheden van prime Time! Vraag je demo aan en we tonen je graag wat prime Time voor jouw bedrijf kan betekenen.   </picture>

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close