Transport en logistiek

Niet alle logistieke medewerkers zijn altijd op hetzelfde punt aanwezig wanneer zij starten met hun werk. Toch kan, met de flexibele tijdregistratie van primion Benelux, ook personeel op afstand zichzelf ‘inchecken’. Daarnaast is het voor leveranciers of onderaannemers, die elke dag van locatie naar locatie bewegen, heel fijn als ze via een soepele toegangscontrole hun werkplek van die dag kunnen betreden. Primion Benelux helpt daarin mee: met technieken als een ‘druppel’, telefoon, handzwaai, badge aan een keycord of andere identificatiemogelijkheden, regelen wij een veilige toegangscontrole voor medewerkers, tijdelijke medewerkers en bezoekers in het hele bedrijf.

Slimme oplossingen voor transport en logistiek
Primion Benelux is de ideale partner in de transport en logistiek. In deze sector, waarin veel gemaakte beslissingen of omstandigheden last minute moeten worden aangevuld, ingetrokken of aangepast, is het nodig dat ook wij als dienstverlener flexibele oplossingen bieden. We ondersteunen de transport en logistiek van A tot Z. Daarnaast biedt primion Benelux slimme oplossingen voor bijvoorbeeld weegbruggen.

Een goede planning is het halve werk
Externe invloeden kunnen grote gevolgen hebben voor de transport en logistiek, en daarom is het goed dat er snel en professioneel maatwerk wordt geleverd. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de personeelsplanning, wanneer chauffeurs, interim-medewerkers, magazijnpersoneel of andere logistieke krachten bijvoorbeeld uitvallen of extra beschikbaar komen. Dan moet het mogelijk zijn om snel en soepel diensten op andere momenten in te plannen of ruilen. Gelukkig kan dat via de plansoftware van primion Benelux, prime Plan, zeer eenvoudig!

Veilig naar de toekomst
Hoe zit het met de beveiliging op je bedrijf, magazijn of terreinen? En zijn je beveiligingsmensen uitgerust met de beste soft- en hardware? Via primion Benelux geef je je hele security management in alle lagen een flinke upgrade richting de toekomst. Koppel bijvoorbeeld toegangscontroles- en camerasystemen aan elkaar. We kunnen elke situatie aan, afhankelijk van je wensen. Van alleen een kast of locker tot toegang tot (afzonderlijke) zones, zoals een bouwwerf of inkom: bij ons zit je veilig.

to top
close

Contacteer ons