Urenregistratie en/of kostenplaatsregistratie

Op welke afdelingen worden welke activiteiten uitgevoerd door je werknemers? Welke taken of welke projecten, en op welke kostenplaats? De urenregistratie van primion Benelux brengt het voortaan snel en duidelijk in beeld. Het personeel kan eenvoudig de gewerkte uren bijhouden, zonder verzeild te raken in een kluwen van administratieve handelingen. Vergeet de ouderwetse tijdregistratie! Op basis van een digitale urenlijst kunnen medewerkers gemakkelijk zélf hun werkuren bijhouden. Zo krijg je, samen met de afdeling HR én de administratie, een overzichtelijke urenregistratie. Er is ook een mogelijkheid om alle uren automatisch weg te boeken op een vooraf bepaalde kostenplaats (of kostenplaatsen). Met een aanwezigheidsregistratie en een absentielijst is het cirkeltje van de urenverantwoording weer rond. Check, check!

Interimmedewerkers
Ook voor tijdelijke medewerkers bieden we oplossingen aan voor registratie. Deze interimmodule berekent de werkelijke kosten van uitzendkrachten ten opzichte van het reguliere personeel. Daarmee is je kostenregistratie ook in deze situatie optimaal.

prime Suite
Urenregistratie (prime Cost) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite. Kies je voor het complete gemak? Ga dan voor prime: urenregistratie (prime Cost), tijdregistratie (prime Time) en personeelsplanning (prime Plan). Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn vlekkeloos op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen. 

prime Cost: de kostenplaatsregistratie tool voor de Benelux

to top
close

Contacteer ons