Inbraakbeveiliging

Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben. Of je nu al de hardware hiervoor hebt hangen of niet: primion Benelux zorgt er op een technische manier voor dat je toegangspunten niet ongemerkt betreden kunnen worden. Wij integreren complexe systemen en verzorgen de integratie daarvan met ons PSIM-systeem psm (prime security management).

Wanneer een toegangspunt tóch ongeoorloofd wordt geopend (of zelfs maar wordt benaderd), wordt de beveiliging automatisch op de hoogte gebracht. Hierdoor weten de experts van jullie security meteen wat er van hen verwacht wordt. Met psm leveren we de beste middelen, zodat jouw beveiligingsteam dag en nacht de veiligheid van je bedrijf kan garanderen.

Primion Benelux levert geïntegreerde technologie om inbraakbeveiliging op een geautomatiseerde, procesmatige manier op te lossen. Reeds bestaande systemen kunnen wij ook eenvoudig integreren in onze software, van iedere leverancier op beveiligingsgebied. Ook als je nog geen gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven onder de arm hebt genomen, hebben wij onze partners. Of het nu gaat om inbraak- of brandbeveiliging: onze producten zijn onderdeel van een complete beveiliging van je bedrijf of bedrijfspand. psm: de beste beveiligingsoplossing voor de professionele markt.

  • Perimeter beveiliging

    Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd.

  • Visualisaties van toegangspunten

    Onze software legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend.

  • Camerabewaking / CCTV

    Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt.

to top
close

Contacteer ons