Mobile Credentials: Toegang via je smartphone

Open deuren met je smartphone

Digitalisering evolueert voortdurend en dat voelen we dagelijks. De traditionele methoden van toegangscontrole zoals fysieke badges, sleutels en druppels zijn op de uitweg. In een wereld waar de smartphone een onmisbaar item is geworden, introduceren wij onze Mobiele Toegangsgegevens als een vooruitstrevende oplossing om jouw toegangsbeheer toekomstproof te maken. Jouw smartphone dient niet alleen meer voor communicatie; het is nu het ideale middel voor fysieke authenticatie, waarmee je moeiteloos deuren opent naar diverse gebouwen en ruimtes. Stap over op deze moderne vorm van toegangscontrole met het apparaat dat je toch altijd bij je draagt en ervaar zelf de veelzijdige voordelen van digitale toegang.

Toegangscontrole met je smartphone via de MyPrimion Wallet app

Je smartphone is altijd binnen handbereik en wordt een betrouwbaar toegangsmedium voor je bedrijf. Mobile Credentials, de digitale autorisatie, worden veilig in de cloud opgeslagen. Je kan de toegangsautorisaties op elk moment en vanaf elke locatie beheren. Voeg eenvoudig nieuwe medewerkers toe of pas bestaande autorisaties aan – snel, veilig en flexibel.

De mobiele toegangscontrole van Primion is gebaseerd op de nieuwste technologie met de hoogste veiligheidsnormen, samengebracht op het nieuwe MyPrimion-platform. Biometrische authenticatie en geavanceerde encryptiemethoden op de smartphones zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de MyPrimion Wallet App en dus tot het gebouw.

Je kan de oplossing voor Mobile Credentials van Primion eenvoudig integreren in jouw bestaande infrastructuur. Het fysieke toegangsbewijs blijft parallel functioneren met het digitale toegangsbewijs. Het resultaat? Alle gebruikers profiteren direct van de voordelen van de mobiele toegangsoplossing in het bedrijf.

De voordelen van Mobile Credentials

  • Altijd binnen handbereik: Jouw smartphone fungeert als een constant toegankelijk toegangsmedium.
  • Flexibiliteit: Combineer digitale met fysieke toegangsgegevens voor maximale aanpasbaarheid.
  • Innovatie en veiligheid: Profiteer van de nieuwste technologische ontwikkelingen, gewaarborgd door de strengste veiligheidsnormen.
  • Eenvoudige integratie: Onze systemen voegen zich naadloos samen met je bestaande infrastructuur, zorgeloos en veilig.
  • Besparing op kosten: Vermijd uitgaven aan fysieke badges, vervangende badges en de noodzaak voor badgeprinters.
  • Verhoogde beveiliging: Het uitwisselen van smartphones tussen medewerkers vormt een grotere barrière dan traditionele toegangsmedia.
  • Administratieve efficiëntie: Verminder het administratieve werk aanzienlijk met onze digitale oplossingen voor het beheren van toegangen.
  • Toegankelijk van overal: Beheer toegangsgegevens veilig vanuit de cloud, altijd en overal.
  • Milieubewust: Kies voor een groenere toekomst zonder het gebruik van extra materialen zoals plastic of metaal.

Toegangscontrole met je smartphone?

Ontdek meer over de MyPrimion Wallet App!

Mobiele toegang bespaart middelen en beschermt het milieu

Geavanceerd, veilig en gebruiksvriendelijk! Dankzij Mobile Credentials van Primion wordt de smartphone een betrouwbare medium voor toegangscontrole in je bedrijf. Digitale badges worden beheerd en opgeslagen in de cloud, waardoor je op elk moment en vanaf elke locatie toegangsautorisaties kan beheren.  Het toevoegen van nieuwe medewerkers of het aanpassen van bestaande toegangsrechten is snel, veilig en flexibel.

Daarnaast bespaar je ook op de kosten van fysieke toegangsmedia zoals badges of sleutels te vervangen en kan je meteen een oplossing aanleveren zonder te wachten op vervanging.

Bovendien leveren mobiele toegangsgegevens een belangrijke bijdrage aan uw duurzaamheidsbeheer. Digitale toegangsgegevens verbruiken geen extra materialen zoals plastic of metaal, wat resulteert in een reductie van de ecologische voetafdruk van je bedrijf.

 

to top
close

Contacteer ons