Overheden en lokale besturen

Of het nu gaat om scholen, musea, kinderdagverblijven, lokale overheidsdiensten of brandweerkazernes: overheidsinstellingen moeten zonder concessies voldoen aan wettelijke richtlijnen. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, of het nu voor een loket of hulpdienst is.

Eén van de belangrijkste manieren om gewenste bezoekers (zoals medewerkers) door de deur te houden, en ongenode gasten erbuiten, is via onze techniek voor tijdregistratie. Dankzij ons geautomatiseerde systeem voor tijdregistratie hou je de aanwezigheid en planning van medewerkers eenvoudig en goedkoop in de hand, ook ’s avonds, ‘s nachts of in het weekend. Dat gebeurt door je medewerkers hun aanwezigheid vast te laten leggen in ons systeem voor tijdregistratie: prime Time. Het is ideaal voor de administratie van gewerkte tijd, zowel voor vast als tijdelijk personeel.

Dichtgetimmerd
Middels gekoppelde systemen voor toegangscontrole houd je ook in de hand wie er wanneer op locatie is. Via persoonlijke codes, pasjes, druppels of andere identificatiemogelijkheden kunnen we je terrein uitsluitend toegankelijk maken voor wie daar recht op heeft.

Keur aan opdrachtgevers
Onze oplossingen zijn even uitgebreid als de vereisten van een overheidsadministratie. We mogen heel wat instanties tot onze klantenkring rekenen, in binnen- en buitenland. Van het Museum aan de Stroom in Antwerpen tot de Oostenrijkse kamer van koophandel en het Gran Teatre del Liceu in Barcelona, we werken al jarenlang succesvol met ze samen. En ook de Provincie Antwerpen, met 2100 medewerkers, mogen wij al sinds 1985 ondersteunen met onze diensten. Zo verzorgden wij er onlangs nog een software-migratie en een nieuwe loonkoppeling. Wat je ook zoekt, van beveiliging tot personeelsplanning, bij GET kan het.

Versleutelde toegang
GET kent een grote marktpositie binnen diverse overheden en lokale besturen. Een branche waarin het van essentieel belang is dat de juiste personen op de juiste plaats zijn, aangezien niet iedereen gemachtigd is om zich met overheidszaken bezig te houden. Denk bijvoorbeeld aan versleutelde toegang via biometrische gegevens. Ons security management-systeem is erop gefixeerd om uitsluitend toegang te verlenen aan hen voor wie dat wettelijk toegestaan is. Beveiliging van je gebouw? Het discreet afsluiten van bepaalde zones voor het grote publiek? Met ons regel je het in een handomdraai. Je definieert met ons toegangsrechten voor verschillende medewerkers, voor meerdere locaties. Van beveiligde ruimtes met belangrijke documenten (zoals paspoorten of vergunningen) tot automatische deuren met vooraf ingestelde openingsuren: wij nemen onze verantwoordelijkheid.

Bezoekersregistratie
Een overheid of lokaal bestuur is van het volk, voor het volk. En meestal betekent dat dat locaties vrij te bezoeken zijn. Om daarin toch zekerheid te kunnen bieden, dienen bezoekers zich meestal vooraf of op locatie te registreren. GET biedt daarvoor de ideale software- en hardwareproducten. Zo staat niemand voor verrassingen.
 

 

 

 

 

Gemeente Antwerpen

Waarom was primion Benelux met prime Time de logische keuze voor Provincie Antwerpen?

[PDF]

to top
close

Contacteer ons