Perimeterbeveiliging

Onze camerabewaking is de basis voor een optimale beveiliging van je terrein. Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd. Hier komen verschillende vormen van beveiliging samen. Zo is de volledige perimeter van je terrein voorzien van beveiliging. Met hekbreukdetectie, zichtcamera’s, warmtecamera’s, infraroodcamera’s, sensoren en andere automatische oplossingen worden je mensen optimaal ondersteund in hun taak. Wanneer er een overtreding wordt vastgesteld van buitenaf, treedt er automatisch een stappenplan in werking, waardoor de experts van je security meteen zien wat er van hen verwacht wordt.

Primion Benelux levert geïntegreerde technologie om de beveiliging op een geautomatiseerde, procesmatige manier op te lossen. Reeds bestaande systemen kunnen wij ook met gemak integreren in onze software, van iedere leverancier op beveiligingsgebied. Ook als je nog geen gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven onder de arm hebt genomen, hebben wij onze partners. psm: de beste beveiligingsoplossing voor de zakelijke markt.

 

  • Inbraakbeveiliging

    Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben.

  • Visualisaties van toegangspunten

    Onze software legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend.

  • Camerabewaking / CCTV

    Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt.

to top
close

Contacteer ons