Groepstrainingen voor applicatiebeheerders van onze software

Deze opleidingen organiseren we voor nieuwe medewerkers die nog geen interne training genoten (van reeds geïmplementeerde systemen) of voor medewerkers die een opfrissing kunnen gebruiken van de basisdefinities of van de softwareupdates.

Opleidingen bieden een toegevoegde waarde voor het bedrijf

Opleidingen vergen een investering maar brengen heel wat voordelen met zich mee.

  • De kennis, praktijkgerichte tips en tricks die de medewerkers oppikken, kunnen rechtstreeks toegepast worden in hun job.
  • De info kan breed gedeeld worden zodat ook collega's er de vruchten van plukken en dus de gehele organisatie er baat bij heeft. Zo is het snel afleveren van correcte rapporten iets dat iedereen wel zal weten te appreciëren. Hierdoor kan onze software meer en meer als een managementtool toegepast worden.
  • Als de medewerker de software beter in de vingers heeft, komt hij sneller tot resultaat, gaat het werk vlotter en is de werknemer ook gemotiveerder.

Alle info over de data en de inhoud van de opleidingen is te vinden op ons klantenportaal ExtraGet, waar u zich ook kan inschrijven.

Kent u uw inloggegevens niet meer? Geen probleem, neem even contact op met onze collega Diégo en hij bezorgt u een nieuwe login.

to top
close