Eén van de belangrijkste diensten die onze klanten bij ons afnemen, is tijdregistratie voor medewerkers. We zijn hier dan ook zeer bedreven in, en we hebben de optimale systemen ervoor. Met meer dan 50 jaar ervaring is primion Benelux dé betrouwbare partner om gewerkte uren van personeel optimaal en betrouwbaar vast te leggen.

Tijdregistratie of tijdsregistratie: wat klopt?
We krijgen vaak de vraag: wat is nu het verschil tussen tijdregistratie en tijdsregistratie? Zit daar eigenlijk wel verschil tussen, met of zonder tussen-s?

Het spijt ons om te zeggen, maar hiermee wordt steeds hetzelfde bedoeld: het bijhouden hoeveel uur er is gewerkt. Dus of je nu continu ‘tijdregistratie’ of ‘tijdsregistratie’ gebruikt in memo’s of mailtjes, het is hetzelfde. We kiezen bij primion Benelux standaard voor de variant zonder -s-. In onze prime Suite noemen we tijdregistratie ook wel prime Time.

Het verschil tussen tijdregistratie of urenregistratie
Maar: er zit wél een verschil tussen tijdregistratie en urenregistratie. Waar tijdregistratie slechts vastlegt hoeveel uur het personeel heeft gewerkt, kun je via de urenregistratie exact inboeken aan welke werkzaamheden deze gewerkte tijd is besteed. En dat is weer zeer interessante informatie voor de (salaris)administratie. In onze prime Suite noemen we urenregistratie daarom ook wel prime Cost.

prime Suite voor personeelsplanning
Het totale pakket prime Suite bestaat uit prime Time, prime Cost en prime Plan (personeelsplanning). Deze drie modules werken allemaal binnen hetzelfde softwarepakket, zonder dat dit geschakeld hoeft te worden geschakeld naar andere schermen.

Automatische urenregistratie
Welke afdelingen voeren welke activiteiten uit door welke werknemers? Welke projecten nemen hoeveel tijd in beslag, en op welke kostenplaats? De urenregistratie van primion Benelux brengt dit snel en automatisch in kaart. Het bijhouden gaat eenvoudig, op de manier die je zelf wilt: via toegangspasjes, scanzuilen of een persoonlijke druppel met een code. Of zelfs een razendsnelle scan van een vinger!

Overzicht in kosten: minder salaris uitbetalen
Het is al snel lonend om te investeren in een goed tijdregistratiesysteem met een nauwkeurige urenregistratie. Vergeet de ouderwetse urenstaat: primion Benelux digitaliseert én professionaliseert ook dit onderdeel van het arbeidsproces!
De afdeling HR en de administratie ontvangen uit ons systeem een overzichtelijke urenregistratie. Daarnaast is er de mogelijkheid om aangewezen uren automatisch weg te boeken op een vooraf bepaalde kostenplaats.

Voilà: tot zover de verschillen tussen tijdregistratie, tijdsregistratie en urenregistratie. Maar deze onmisbare zaken hebben allemaal één ding gemeen: ze kunnen allemaal worden geleverd door primion Benelux.

Maak vandaag nog een afspraak om te zien wat onze tijdregistratie voor jou kan betekenen!

 

to top
close