Provincie Antwerpen kiest opnieuw voor tijdregistratie in prime Time

Toekomst in de steigers

Met de blik op de toekomst werd er in mei 2018 gezocht naar een vernieuwing van de personeelsadministratiesoftware waarvoor primion Benelux opnieuw de geschikte partner bleek met een gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit door de mobiele toepassingen van prime Time. Een geïntegreerde oplossing op gebied van tijdregistratie met tijdschrijven en plannen is een noodzaak voor de grote, diverse organisatie.

Maar het was geen ‘walk in the park’ en om dit te realiseren moesten alle partijen een tandje bijsteken.

Primion Benelux get's it done

  • Grote uitdaging n°1:  Een naadloze interactie realiseren tussen het systeem voor personeelsregistratie prime Time en de e-kalender van Cipal Schaubroeck voor loonverwerking. Met 2100 medewerkers op de payroll en verschillende entiteiten, vereiste dit een zorgvuldig gestructureerde aanpak.
  • Grote uitdaging n°2: De migratie en loonkoppeling moesten samen life gaan op 1 januari, dus in een tijdspanne van een half jaar. Van een strakke timing gesproken!
  • Grote uitdaging n°3: Het personeel mocht van deze transitie geen hinder ondervinden. De lonen moesten naadloos uitbetaald kunnen worden.

Kijk je mee of we hierin geslaagd zijn?

to top
close