We blijven bij primion Benelux steeds nieuwe aanpassingen doorvoeren in prime Time. Dit doen we aan de hand van ons eigen onderzoek, ontwikkelingen in de markt en technologie of feedback van onze klanten. We zijn daarom verheugd om te kunnen melden dat in de nieuwe versie van prime Time, sinds 16 september 2022, diverse verbeteringen ten bate van het gebruiksgemak zijn doorgevoerd.

Koppelen in dagroosterplanning.

Als voorbeeld nemen we een agent: wanneer die op de shift Wijkdienst wordt ingepland, zal hij standaard op dezelfde werkplek (en eventueel kostenplaats, wanneer je het combineert met prime Cost) worden ingepland. Elke combinatie van een shift en werkplek kan een ‘vaste combinatie’ krijgen, zoveel als de klant wil. Mocht het achteraf nodig zijn, dan kunnen er uiteraard altijd nog correcties/overschrijvingen plaatsvinden.

Voor de een dag voor de ander nacht
Ook is het nu mogelijk om voor de planner de visualisatie van hun ‘ploegendiensten’ conform eigen standaard te tonen (Vroeg, Laat en Nacht). Deze volgorde is naar wens in te stellen. Zo kan naar keuze, al naar gelang de werktijden van de medewerker, de roosterzichtbaarheid van hun werkdag worden aangepast. Het is dus mogelijk om in de tabel te beginnen met Nacht, dan Vroeg en dan Laat, indien men dat handiger vindt. Ook het Rapport Werkplekplanning kreeg deze flexibiliteit toegevoegd. En, een even duidelijke als vrolijke update: medewerkers kunnen per persoon/functie met een kleur worden gearceerd.

Duidelijker, gebruiksvriendelijker en efficiënter. Ga met primion Benelux in zee, dan blijf je altijd in beweging!

Via ons extraGET zijn altijd de meest nieuwe releasenotes beschikbaar voor onze klanten.
De inloggegevens vergeten? Geen probleem, neem even contact op met onze collega Diégo en hij bezorgt je een nieuwe login.

to top
close