Een snelle, duidelijke én automatische berekening van de vakantiedagen met de Module Verlofrechtenberekening

Vrije dagen zijn minstens net zo belangrijk als werkdagen. Daarom moet de berekening van vakantiedagen goed gebeuren: niet te veel verlof, maar ook zeker niet te weinig. Door wisselende contractvormen, variërende werktijden en flexibele inzet van medewerkers, is het tegenwoordig niet meer zo overzichtelijk op hoeveel vrije dagen iemand recht heeft. Al die verschillende factoren, wijzigingen en herberekeningen zorgen voor veel werk bij de afdeling HR.

Module Verlofrechtenberekening

Gelukkig kent primion Benelux ook hiervoor de perfecte oplossing: de Module Verlofrechtenberekening. Hiermee wordt per werknemer, per situatie, per dag uitgerekend op hoeveel vrije dagen iemand recht heeft. Altijd geactualiseerd naar de laatste standen in prime Time, wettelijk verantwoord, waterdicht, compleet in handen van HR, zónder de hoofdbrekens. In prime Time kon je altijd al je verlofrechten importeren, maar dan moest je eerst nog wel zelf het rekenwerk doen. Met deze module neemt primion Benelux ook dat uit handen!

Installatie en parametrisatie door onze consultants

De module wordt door ons geïnstalleerd en gedurende enkele dagen op maat afgesteld door één van onze professionele consultants. We analyseren de werking van het bedrijf en het personeel, en verzorgen de optimale afstelling van de module.

Alle mogelijke toepassingen

De module kan geïmplementeerd worden in zowel de private als de publieke sector. Van begin tot eind is het absoluut maatwerk, met een stabiel, door ons ontwikkeld basisproduct. Hierdoor verandert een tijdrovende klus in het simpelweg invullen en onderhouden van enkele velden in prime Time.

Handomdraai

Alle verlofdagen, zoals wettelijke vakantiedagen, bijkomende vakantiedagen, persoonlijke omstandigheden, arbeidsduurverminderingen en feestdagen worden door de module meegenomen. Met één druk op de knop inzichtelijk, elke dag actueel, aan de hand van wat medewerkers dit jaar en vorig jaar hebben opgebouwd en verbruikt. Ideaal! Minder rekenwerk, meer tijdwinst!

Ook geïnteresseerd in deze module? Neem hier contact met ons op.

to top
close