Het kiezen van het juiste tijdregistratiesysteem voor jullie bedrijf is een belangrijke beslissing.
Een goed systeem kan jullie tijdsregistratieprocessen vereenvoudigen, efficiënter maken en waardevolle inzichten bieden.
Hier zijn de top 5 overwegingen waar jullie rekening mee moeten houden bij het maken van jullie keuze:

Flexibele In- en Uitklokopties:

Traditionele prikklokken zijn niet langer de enige optie.
Moderne tijdregistratiesystemen bieden flexibiliteit, zoals in- en uitklokken via smartphones, sms of andere geavanceerde methoden. Dit is vooral handig als jullie werknemers vaak thuis werken of op verschillende locaties werken.

Salariswaardes en Uurlooninstellingen:

Het is belangrijk om een tijdregistratiesysteem te kiezen dat het instellen van verschillende salariswaardes mogelijk maakt. Hiermee kunnen jullie bijvoorbeeld automatisch hogere uurloonwaardes toekennen aan avond- of nachtdiensten. Dit bespaart tijd en zorgt voor een nauwkeurige berekening van de salarissen.

Automatische Toekenning van Premies:

Sommige werknemers komen in aanmerking voor speciale premies vanwege risicovol of bijzonder werk dat ze verrichten. Een goed tijdregistratiesysteem stelt jullie in staat om deze premies automatisch toe te kennen en de invloed ervan op de salarissen te bepalen. Dit bespaart tijd voor jullie personeelsadministratie en zorgt voor een nauwkeurige berekening van de premies.
 

Automatisering van Vergoedingen:

Het handmatig toekennen van verschillende vergoedingen kan tijdrovend zijn. Kies daarom een tijdregistratiesysteem dat automatische toekenning van vergoedingen mogelijk maakt op basis van specifieke criteria. Bijvoorbeeld het automatisch toekennen van maaltijdvergoedingen aan werknemers die rond etenstijd werken.

Koppelingen met Andere Systemen:

Een geïntegreerd tijdregistratiesysteem dat kan worden gekoppeld aan andere systemen, zoals personeels- en afdelingsgegevens of payroll, biedt vele voordelen. Hierdoor kunnen gegevens naadloos worden uitgewisseld en wordt dubbel werk voorkomen.
Kies een systeem dat compatibel is met jullie bestaande software en dat eenvoudig kan worden geïntegreerd.

Het kiezen van het juiste tijdregistratiesysteem vereist zorgvuldige overweging van jullie specifieke behoeften en vereisten.
Door rekening te houden met deze top 5 overwegingen kunnen jullie een weloverwogen beslissing nemen die de efficiëntie en nauwkeurigheid van jullie tijdsregistratieprocessen zal verbeteren. Denk vooruit en kies een systeem dat mee kan groeien met jullie bedrijf, zodat jullie niet snel weer op zoek hoeven te gaan naar een nieuw systeem als jullie organisatie groeit.

Wij staan voor jullie klaar.
Meer weten of een demo van onze oplossing willen zien? Neem contact met ons op!

to top
close