We werken sneller, onderweg of op andere locaties en op verschillende dagdelen. In de maatschappij is flexibiliteit het toverwoord en bij primion Benelux werken we graag mee om in die behoefte te voorzien.

Inklokken via sms nu ook mogelijk
We voeren ook continu updates uit en voegen functies toe aan onze modules, software en hardware. Ook voor het in- en uitklokken op afstand hebben we een nieuwe, maar toch klassieke optie toegevoegd: het aanmelden via sms. Tijdregistratie is daarmee weer net iets breder geworden. Handig wanneer een medewerker geen smartphone met internet in gebruik heeft, maar wel een reguliere mobiele telefoon.

Ook deze toevoeging werkt net als de andere functies gemakkelijk, snel en intuïtief. Het illustreert dat primion Benelux zich niet alleen focust op hypermoderne technologie, maar ook op bewezen systemen zoals sms. Dat is flexibiliteit!

RingRing
Inklokken of uitklokken via sms gaat eenvoudig door een vooraf ingesteld codewoord te versturen naar een ‘short code’ of een regulier telefoonnummer, waarin men aangeeft te starten of stoppen met de dienst. De medewerker ontvangt steeds een sms ter bevestiging. Wij werken hiervoor samen met RingRing, een onderdeel van netwerkleverancier Proximus.

Breed scala
Onze software voor tijdregistratie, prime Time, wordt dus steeds breder. Naast inklokken via sms is het momenteel mogelijk voor medewerkers om zich aan te melden voor een dienst via virtueel boeken (mobiel), de desktop, óf via de vertrouwde kiosk of paal met een badge (tijdregistratieklok). En of dat nu met een telefoon of pc van de zaak is of niet, ook dat maakt niet uit.

Ook in combinatie
Daarnaast is het mogelijk om deze functies te combineren. Zo kun je ’s ochtends, onderweg of op locatie bij een klus inklokken, en ’s avonds op kantoor met de badge uitklokken bij een fysieke kiosk. Flexibel van deur tot deur: primion Benelux kan alles aan!

 

to top
close