Je bedrijf beter beveiligen? Integreer je toegangscontrole in een groter geheel

Een waterdichte beveiliging bestaat uit meer dan enkele losse maatregelen en is dan ook een groter, samenhangend geheel. De vraag is alleen: hoe vind je nu de juiste samenhang voor de toegangscontrole van jouw bedrijf?

Tal van mogelijkheden voor toegangscontrole dankzij technologische vooruitgang

Dankzij de technologische vooruitgang is beveiliging vandaag veel meer dan een bewaker aan de ingang en een aantal sloten op de deur. Zo geven moderne oplossingen je vandaag de mogelijkheid om op een heel eenvoudige manier rond de klok toezicht te voorzien, bijvoorbeeld door pushberichten te sturen bij inbreuken en live-camerabeelden te streamen. Daarnaast bestaan er heel wat geavanceerde video-analytics en algoritmes die afwijkende patronen kunnen opmerken, waardoor je proactief kunt handelen. Net omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het interessant om je goed te laten informeren

Integratie is de sleutel tot succes

Wil je je beveiliging graag optimaliseren door hem uit te breiden? Dat is een goed idee! Bovendien hoef je niet in te zitten met de bestaande systemen in je bedrijf, omdat een goed beveiligingssysteem namelijk de nodige integratiemogelijkheden heeft. 

Door verschillende systemen in het bedrijf met elkaar te integreren en aan elkaar te koppelen, gaan zowel de veiligheid als de efficiëntie in je bedrijf erop vooruit. Een mooi voorbeeld daarvan is onze case bij het UZ in Brussel, waarbij een doorgedreven integratie van het lockersysteem, het betaalsysteem in het cafetaria, een automaat voor werkkleding … leidden tot een succesvol en efficiënt geheel.

Psm2200 als basis voor je toegangscontrole

Ons psm2200-systeem biedt alles wat je van een overkoepelende service verwacht. Zo heb je steeds een duidelijk overzicht en heb je de mogelijkheid om gegevens te bewaren in een hoogbeveiligde cloud-omgeving. Daardoor worden updates automatisch doorgevoerd, is het systeem steeds up-to-date en beperk je bovendien de cyberrisico’s.

to top
close