Inbraakbeveiliging in uw bedrijf begint bij een efficiënte toegangscontrole

Uiteraard wilt u als bedrijfsleider uw materiaal en knowhow beschermen tegen diefstal. Werk maken van een efficiënte inbraakbeveiliging is dan ook zeker geen overbodige luxe. Cruciaal daarbij is een betrouwbaar en flexibel systeem voor toegangscontrole.

Geef inbraak geen kans

Inbrekers die het op bedrijven gemunt hebben, gaan meestal niet over één nacht ijs. Ze observeren de gang van zaken en slaan hun slag wanneer er weinig of geen personeel aanwezig is. Dat kan ’s nachts of in het weekend zijn, maar evengoed op een ander moment.

Om inbrekers geen enkele kans te geven, is het van belang dat álle ingangen van uw bedrijf afdoende beveiligd zijn en dat u ook in de gebouwen zelf bepaalde lokalen of zones afschermt.

Inbraakbeveiliging in de praktijk

Beveiligingsspecialisten onderscheiden drie vormen van inbraakpreventie:

  1. Elektronische beveiliging zoals systemen voor toegangscontrole: hebben niet alleen een afschrikfunctie, maar waarschuwen u ook bij elke inbraakpoging.
  2. Bouwkundige maatregelen: bemoeilijken fysiek de toegang tot uw bedrijf, denk aan stevige (draai)hekken, beveiligde sloten, gepantserde deuren, ...
  3. Organisatorische maatregelen: zorgen ervoor (of wekken op z’n minst de indruk) dat er altijd bedrijvigheid is in uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een efficiënte wisseling van de shiften. Ook dat schrikt potentiële inbrekers af.

Verstandige inbraakpreventie is altijd een weldoordachte combinatie van maatregelen. Zo gaat een efficiënte toegangscontrole altijd hand in hand met verstevigde deuren. Let er trouwens op dat u niet alleen uw deuren versterkt, maar ook uw ramen. Ook langs daar kunnen mensen met slechte bedoelingen immers uw gebouwen proberen binnen te dringen.

Kies voor toegangscontrole van primion Benelux

Bij primion Benelux kunt u terecht voor een efficiënt systeem voor toegangscontrole. U bewaakt en reglementeert de toegangen tot uw bedrijfssite en tot aparte lokalen, zonder dat de controles in het oog springen. Zo houdt u de klok rond toezicht. Bij elke poging tot inbraak krijgt u onmiddellijk een melding. Ons systeem voor toegangscontrole werkt met gebruiksvriendelijke kaartlezers en is via psm2200 makkelijk aan te sluiten op een controlekamerapplicatie en zelfs met ons systeem voor tijdsregistratie.

Bekijk waarom The British school of Brussels koos voor een geïntegreerde  beveiligingsoplossing.

Geïnteresseerd? Neem snel contact op!

to top
close