In ontelbaar veel bedrijven worden toegangsbadges gebruikt. Persoonlijke passen waarmee medewerkers, aannemers, aangemelde gasten of andere aanwezigen makkelijk en snel toegang krijgen tot de voor hun aangewezen gebieden. Maar wat niet iedereen beseft, is dat deze badges veel méér kunnen bieden. Ze openen de poorten tot een rijk van mogelijkheden.

Persoonlijke badges kunnen ook worden ingezet om uren te registreren, bedrijfsmiddelen uit te lenen of simpelweg om collega’s onderling elkaar te laten herkennen.
Niet alleen levert primion Benelux de badges, kaartlezers en andere benodigde hardware, maar we kunnen ook assisteren in het ontwerp en de productie van deze zaken. En dat is makkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Tekst
Denk ook aan de tekst die je op de pas kunt zetten. Omdat iedereen deze badges in principe altijd bij zich heeft, zijn het optimale manieren om noodnummers of belangrijke interne contacten mee te nemen. Zo grijpen medewerkers nooit mis bij calamiteiten.  

Uiterlijk
De kaarten zijn volledig custom made – met niet alleen eigen teksten, maar ook met eigen pasfoto´s. Zo krijgt een pasje voor iedereen ook een zichtbaar en onderscheidend element, wat de doeltreffendheid enorm verhoogt. En met herkenbare, afdelingsspecifieke kleuren, huisstijl of logo ziet iedereen in een oogwenk: die hoort hier thuis. Persoonlijker én professioneler, uiteraard met toebehoren als keycords, jojo’s, clips of houders en indien gewenst gepersonaliseerd.

Interne technologie
De fascinerende techniek die in de pasjes zit is een verhaal apart. Middels bijbehorende readers, die zowel vast als mobiel kunnen zijn, kan snel en vrijwel onfeilbaar worden vastgesteld wie zich op welk moment op welke plek in het bedrijf bevindt. Van alleen een kast of locker tot toegang op (afzonderlijke) zones, zoals een werf of toegangsgebied. Wij regelen een veilige toegangscontrole voor bezoekers of medewerkers in het hele bedrijf. Er is dus geen enkele reden om nog te werken met sleutels of toegangscodes.

Kortom: het gebruik van bedrukte badges kent louter voordelen. Snellere controles, betere registratie, een menselijker gevoel. Dat is pas professioneel!

Bekijk hier de mogelijkheden voor eigen bedrukte badges en neem vandaag nog contact met ons op!

to top
close